Преминаване към  дистанционно обучение. Това е следващата логична стъпка, ако продължава

...
Преминаване към  дистанционно обучение. Това е следващата логична стъпка, ако продължава
Коментари Харесай

Кметът на София: Следващата стъпка е преминаване към дистанционно обучение

Преминаване към  дистанционно образование. Това е идната разумна стъпка, в случай че продължава да се усилва броя на инфектираните, съгласно кмета на София  Йорданка Фандъкова. Тя разяснява тематиката в ефира на Нова тв.

" Обсъждаме с сътрудниците краткотрайното затваряне на нощните заведения. Днес имаме събиране на общинския щаб дружно с шефа на столичната РЗИ и отново ще обсъдим този въпрос. Това го направиха доста градове в алената зона в България ". Това разгласи кметът на София Йорданка Фандъкова пред Нова тв.

" Следим какво става и в европейските градове. Знаете, че там има и по-сериозни ограничения като вечерен час, ще обсъждаме и това. Ако се окаже ефикасна мярката със затварянето на нощните заведения, мисля, че вечерен час няма да е необходим. Обсъждат се всички познати ограничения, с цел да понижим събирането на хората и то при съблюдаване на отдалеченост. Важно е и да работи и бизнесът, хората би трябвало да имат и работа, само че запазването на здравето е най-важно, като не претрупваме здравната система ", добави тя.

" От 2 дни пуснахме спомагателни влакове в най-натоварените часове, само че имаме и заболели машинисти, само че всички влакове се движат по разписание, за мен е значимо градският превоз да продължи да работи, с цел да живее София ", увери тя.

" Наблюденията ни при премахването на синята и зелената зона тази пролет демонстрираха, че това не е изключително ефикасна мярка, тъй като хората не слязоха в действителност от колите си, а настъпи безпорядък при паркирането ", безапелационна бе Фандъкова.

" Може би би трябвало като последваща стъпка да се обмисли при огромните възпитаници да се премине към отдалечено образование ", добави столичният кмет.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР